Naast relaties met industriële ondernemingen, heeft Elrotech ook goed contact met verschillende gemeentes verspreid over Nederland. Zo ook met  deze gemeente. Bij deze gemeente was er nog geen noodstroomaggregaat aanwezig. In het geval van een plotselinge stroomuitval is deze noodzakelijk om alsnog bij de burgerlijke bevolkingsgegevens te kunnen. 

Elrotech heeft door middel van een takelsysteem een noodstroomaggregaat in de kelder van de desbetreffende locatie getakeld. Zo werken wij samen met pompen en aggregaten van SDMO. Dit model voldeed aan de eisen voor deze opdrachtgever. Om ruimte te maken voor de aggregaat is de huidige deur voorzien van een roosterdeur. Daarnaast is er een gat gezaagd in de muur, zodat de warme lucht en uitlaatgassen afgevoerd kunnen worden. De uitlaat is boven het grondoppervlak geplaatst. 

Hieronder ziet u een kleine voorstelling van ons werk. Bent u geïnteresseerd in andere projecten met aggregaten of met welke bedrijven wij nog meer samen werken? Neem een kijkje in ons online CV of bekijk onze leveranciers.