Service

Vanzelfsprekend staan wij 24 uur per dag voor u klaar voor service en onderhoud. Elrotech beschikt over een uitgebreid netwerk en werkt samen met diverse partners en leveranciers. Zo kunnen we de kwaliteit van onze werkzaamheden, producten en service optimaal waarborgen. Elrotech is u graag van dienst!

NIEUW: Thermografie en NEN3140 inspectie

Elrotech is een gekwalificeerd en gecertificeerd bedrijf op het gebied van thermografie. Steeds vaker eisen verzekeraars inspectie van uw elektrische installaties.

Recent werk

De afgelopen jaren hebben wij al veel bijzondere projecten mogen uitvoeren. Om hier meer informatie over te krijgen, ga naar de projecten pagina of klikt op de knop hieronder.

Montage

Elrotech is een gespecialiseerd bedrijf voor advies, ontwerp, montage en onderhoud van elektrotechnische installaties en voor instrumentatiewerkzaamheden aan industriële installaties. Ook voor ombouw, geplande stops, het vervangen van uw besturingspaneel of andere aanpassingen aan uw installaties bent u bij Elrotech aan het juiste adres.

Of u nu eenvoudige of juist complexe besturingssystemen nodig heeft; Elrotech weet een oplossing te bieden. Elrotech kan u van A tot Z ontzorgen en een compleet werkende installatie afleveren. Bovendien is Elrotech erg flexibel. Wanneer er binnen uw bedrijf gespecialiseerde werknemers zijn en u zelf voor de montage kunt zorgen, is Elrotech bereid om het besturingssysteem te leveren zonder extra kosten voor montage.  Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Aggregraten

Plotselinge stroomuitval waardoor het werk in een bedrijf stil komt te liggen? Dit komt vaker voor dan u denkt. Elrotech levert en installeert hoogwaardige noodstroomvoorzieningen die uw bedrijf beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen zoals storingen, blikseminslag of andere calamiteiten. De continuïteit van uw productie- of andere bedrijfsprocessen is met een aggregaat van Elrotech gewaarborgd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Onderhoud, reparatie en storingen

Elrotech is uw betrouwbare partner op het gebied van onderhoud en reparaties van elektrische installaties, zowel industriële als utiliteitsinstallaties. Elrotech biedt diverse soorten onderhoudswerkzaamheden, zoals het reinigen van elektrische panelen en het vervangen van componenten. Ook is het mogelijk om oudere componenten of installatiedelen te laten renoveren of om installaties te laten uitbreiden. Elrotech staat 24 uur per dag klaar om eventuele storingen te verhelpen.