Elrotech is dealer van onder andere Victron Energy

VictonEnergy

De productlijn omvat sinus omvormers, sinus lader/omvormers, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelkasten, de slimme Battery Monitor, en meer.

Victron Energy heeft een sterke, ongeëvenaarde reputatie in technische innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hun producten worden wereldwijd beschouwd als de professionele keuze voor onafhankelijke electrische energievoorziening.

Elrotech levert zowel verplaatsbare als stationaire aggregaten van SDMO.

SDMO

SDMO mobiele en stationaire generatorsets worden ingezet voor continue vermogen of noodstroom toepassing. De uitvoering kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Lukt het niet om binnen de standaard van de fabrikant te blijven, dan levert Elrotech u de schakel- of besturingspanelen volledig op maat. Ook als het alleen gaat voor een uitbreiding van uw huidige stroomverdeling.

NIEUW: Thermografie en NEN3140 inspectie

Elrotech is een gekwalificeerd en gecertificeerd bedrijf op het gebied van thermografie. Steeds vaker eisen verzekeraars inspectie van uw elektrische installaties.

Elrotech beschikt over een grote hoeveelheid specialistische kennis en een eigen thermografische camera om elektrische, in bedrijf zijnde installaties te inspecteren De inspecties worden contactloos uitgevoerd, waardoor er een efficiënt verloop is met een minimale verstoring aan het bedrijfsproces. Ook sluiten de metingen nauw aan bij de NEN 3140, NEN 1010 en  Arbo-wetgeving. Met behulp van warmtefoto’s kan Elrotech overgangsweerstanden of slechte verbindingen opsporen. Wanneer dit geconstateerd is, kunt u vrijwel meteen de juiste voorzorgsmaatregelen treffen en onaangename situaties of ongewenste uitval voorkomen.  Elrotech geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden.