Over Elrotech

Elrotech is een all-round elektro- en installatiebedrijf dat al ruim twintig jaar hoogwaardige producten en diensten levert op het gebied van elektrotechniek. 

Hoe het begon
Al op vroege leeftijd was Wilco geïnteresseerd in elektrotechniek en het bouwen van zijn eigen projecten. Op 18 juni 1999 heeft hij van zijn hobby’s zijn werk gemaakt. Elrotech was geboren.

De jaren volgden en Wilco timmerde hard aan de weg om zijn eigen bedrijf te runnen. Er werden uren in een klein schuurtje doorgebracht om het project zo perfect mogelijk af te ronden en de klant met een tevreden gevoel de hand te kunnen schudden. Hieruit zijn vele mooie contacten en projecten voortgevloeid. Bekijk hier een selectie van onze mooiste projecten!

Later
Een aantal jaren gingen voorbij en Wilco verruilde zijn schuurtje voor de garage. Na aanvragen voor grotere projecten bleek dat deze ruimte ook niet meer voldoende was en was het tijd voor de volgende stap: uitbreiden. Vanuit het schuurtje vanaf de Bosschendijk in Oudenbosch is Elrotech verhuisd naar een bedrijfspand met loods op het industrieterrein de Nijverhei in gemeente Rucphen. Vanaf 2017 is Elrotech gevestigd op Struikhei 5 te Sprundel. Inmiddels heeft Elrotech meerdere mensen in dienst en een veelvoud aan nieuwe, tevreden klanten en contacten erbij.

Vandaag de dag
Elrotech is op de hoogte van de laatste technieken, ontwikkelingen en trends op het gebied van elektrotechniek, pompen, thermografie en meer. We zijn nooit te oud om nog bij te leren en dit doen we dan ook graag. Door jaarlijkse keuringen, examens af te nemen en te luisteren naar verschillende wensen en vragen, blijven we actueel. Bekijk hier bij welke keurmerken en organisaties wij zijn aangesloten.