Welkom bij het online Curriculum Vitae van Elrotech. 

Onze projecten zijn onze trots en deze willen wij dan ook graag met u delen. Van kleinere werkzaamheden als een pompgemaal of een schakelkast tot op grote schaal van 22.000 vierkante meter verlichten of aggregaten voor een ziekenhuis met spoed repareren, u vindt het hier allemaal in terug. 

Elrotech heeft de afgelopen twintig jaar hard aan de weg getimmerd om up-to-date te blijven met de laatste trends en voorschriften op het gebied van installatietechniek, elektriciteit, veiligheid en thermografie. Naast de benodigde cursussen en voorlichtingen, hebben wij ons meer weten te specialiseren in ons vakgebied. De vooruitgang is dan ook bewonderenswaardig te noemen wanneer u de projecten bekijkt in de loop der tijd. 

Niet alleen zijn onze projecten groter geworden, maar ook onze klanten. Zo kunnen wij met trots zeggen dat wij sinds een aantal jaren PVH als een van onze grootste klanten hebben mogen verwelkomen. Daarnaast zijn wij wegens grote successen in 2016 verhuisd naar een grotere en beter bereikbare locatie: Struikhei 5 te Sprundel. Dankzij deze uitbreiding waren het aannemen van grotere opdrachten meer dan mogelijk.

In ons Curriculum Vitae kunt u vele verschillende scala aan projecten vinden. Bent u op zoek naar specifieke onderwerpen? Via de zoekbalk kunt u op verschillende onderwerpen zoeken. Ook kunt u met behulp van de bovenstaande knoppen onze projecten per categorie bekijken. 

Uw project door Elrotech laten uitvoeren? Klik hier om contact met ons op te nemen. 

 

Project - verlichting Calvin Klein

Project – verlichting Calvin Klein distributiecentrum. Hier is 22.000 m2 aan verlichting opnieuw geïnstalleerd met de modernste en energiezuinige methoden.