Wilt u graag beschikken over comfort aan boord van uw schip of plezierjacht? Een veilige energievoorziening is dan essentieel. Elrotech levert een groot assortiment hoogwaardige producten en diensten op het gebied van energievoorziening en navigatie.

Elrotech bezoekt graag uw schip of plezierjacht om ter plaatse te bekijken wat er mogelijk is. Zo levert en implementeert Elrotech energiesystemen waardoor u verzekerd bent van het juiste vermogen met het meeste comfort. Vaak bestaat de mogelijkheid om een aggregaat in te bouwen. Zelfs als er weinig ruimte beschikbaar is, zijn er oplossingen. Zo kunt u toch beschikken over de gewenste energievoorziening. Inbouwen op locatie behoort tot één van onze mogelijkheden. Net als renovatie en optimalisatie van uw installatie.

[divider style=”simple” icon=”angle-down”]

[/divider]

[box icon=”shield” style=”solid”]

NIEUW: Thermografie en NEN3140 inspectie

Elrotech is een gekwalificeerd en gecertificeerd bedrijf op het gebied van thermografie. Steeds vaker eisen verzekeraars inspectie van uw elektrische installaties.

[button size=”big” link=”https://elrotech.nl/wp_elrotech/thermografie” type=”wide” icon=”arrow-right”]Meer informatie over thermografie[/button]

[/box]

[divider style=”none” icon=”arrow-down”]

[/divider]

Recent werk

[recent_works template=”one_third” effect=”grayscale” hide=”date,author,comments-link,summary,categories,tags,button-1″ max=”4″]

[/recent_works]